Datum: 12-07-2020 - 12:02
08
feb
'17

NLdoet zoekt klussen en nog 46 vrijwilligers.

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken...

In de 2016 editie waren op 11 en 12 maart 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.200 klussen, een recordaantal. En dit keer wil men nog veel meer mensen op de been krijgen.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Daarnaast draagt NLdoet bij aan een goed imago van het vrijwilligerswerk. Ook laat NLdoet zien hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meer informatie vindt u op www.nldoet.nl.

Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, scholen en natuurorganisaties opgelet! Dit is uw kans om een grote klus te klaren, uw organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen mee voor een wandeling met koffie of pak uw natuurgebied aan. Meedoen is eenvoudig. Meld uw klus aan via Mijn Oranje Fonds.

Vrijwilligers gezocht:

Wilt u een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 10 en 11 maart 2017 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. U maakt dan kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook! Zoek hieronder een leuke klus in ons dorp en klik op de link voor meer info.

Op dit moment zoekt men al vrijwilligers voor:

*
Pimp en verf het clubhuis Scouting Bosgeest.
Van der Weijdenlaan 2 Noordwijkerhout
Nog 13 van de 21 vrijwilligers nodig.

* Wij kunnen ons ei kwijt in een Minihooiberg.
De Dierenhoeve Langevelderweg 27 Noordwijkerhout
Klus is compleet met vrijwilligers.

* Glitter en Glamour Stichting Philadelphia Zorg
Campus 29 Noordwijkerhout
Nog 28 van de 30 vrijwilligers nodig.

* Scoutinggebouw Sint Jozef Emerentiana opknappen.
Dr Poelslaan 21, Noordwijkerhout
Nog 5 van de 10 vrijwilligers nodig.