Datum: 06-07-2022 - 12:47
05
feb
'17

Thema Valentijnsdag bij 2e 'de Kletskop'.

Na het overweldigende succes van de Hollandsche middag hebben we weer iets bijzonders voor u op de planning staan. Deze woensdagmiddag 15 februari is voor een ieder vanaf ongeveer 30 jaar tot ruim er boven en staat in het teken van de Valentijn!! Een moment waar liefde voor...

jezelf even centraal komt te staan. Hoe fijn is dat in deze hectische en drukke maatschappij. We hebben Stylish Image uit Noordwijk gevraagd of zij een demo en lezing willen geven over kleur en stijlanalyse. Welke kleuren en stijl passen nu bij mij?!

Daarna zijn er verschillende korte behandelingen waar u uit kan kiezen om die te ondergaan. Er komt een stoelmasseuse, voetreflextherapeute, shiatsu therapeute voor een handmassage of iemand die een reiki behandeling kan geven. Hoe fijn is dat om jezelf even centraal te stellen!!!!

 

De Valentijnsmiddag wordt gehouden in het Victorhuis nabij de st Victorkerk in Noordwijkerhout en is vrij toegankelijk. Van te voren aanmelden is wel erg fijn, zodat we kunnen inschatten hoeveel mensen er komen.


U kunt zich opgeven bij:

Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!                                                                                          
Lisette Boon (namens de werkgroep 'de Kletskop')

Foto's eerste bijeenkomst in januari BON.