Datum: 17-01-2022 - 12:19
02
feb
'17

Amnesty zoekt collectanten voor Noordwijkerhout.

In 2016 gingen in heel Nederland 17.000 collectanten langs de deuren en werd ruim € 1,45 miljoen opgehaald. De collecteopbrengst is een heel belangrijke bron van inkomsten, Amnesty wil geen subsidies van overheden om onafhankelijk te blijven. Met de opbrengst van de collecte...

kunnen we de strijd tegen mensenrechtenschendingen voortzetten. Help je mee?

Word collectant.
Als collectant kun je zelf bepalen hoeveel tijd je wil investeren. De meeste collectanten lopen in hun eigen buurt. Het kost je een paar uur van je tijd. De collecteweek 2017 vind plaats van 5 t/m 11 maart.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de plaatselijke coördinator van de collecteweek, Peter de Jong, tel 06-54392301 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

“De grootste oorzaak van ellende in de wereld is onderdrukking. Mensenrechten gelden voor ons allemaal. Het recht op onderwijs, het recht op een veilige plek om te wonen en het recht om te zijn wie je bent ongeacht huidskleur, geloof, politieke voorkeur of geaardheid. Daarom collecteer ik ook dit jaar weer voor Amnesty”.

Sandra de Jonge, Noordwijkerhout.