Datum: 28-09-2021 - 00:51
30
jan
'17

Kick-off Mama Café Noordwijkerhout geslaagd.

Waar kunnen de vele aanstaande moeders met kinderen in Noordwijkerhout terecht met vragen over zwangerschap, opvoeding en het ouderschap? Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijkerhout en Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek hebben de handen in één...

geslagen voor het Mama Café Noordwijkerhout. Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijkerhout voor (zwangere) moeders èn vaders met jonge kinderen. Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen (aanstaande) moeders èn vaders hier met elkaar in gesprek en handige opvoedtips uitwisselen en de kinderen kunnen lekker spelen.

Maandelijks wordt er een thema “in het zonnetje” gezet. Welke thema’s dit zijn: aan het begin van het jaar wordt geïnventariseerd aan welke thema’s behoefte is, bv. zindelijkheid, kinder EHBO, maar ook peutergym. Alle moeders én vaders zijn welkom! Ook opa’s en oma’s hebben het Mama Café al gevonden! Loop gerust eens naar binnen, de koffie & thee staan klaar!

Per januari 2017 is het Mama Café Noordwijkerhout verplaatst naar de vrijdagochtend. Het Mama Café was druk bezocht! Ouders met jonge kinderen spraken met elkaar, wisselden handige opvoedtips uit en kinderen konden lekker spelen. Deze keer werd het thema Muziek op Schoot in het zonnetje gezet. Marty den Haan maakte met de kinderen en ouders muziek en er werd gedanst en gezongen.

Er is speelgoed aanwezig wat beschikbaar is gesteld door speelgoedwinkel Kiwi Kids in de Dorpsstraat. Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijkerhout voor (zwangere) moeders met jonge kinderen. Maandelijks wordt er een thema “in het zonnetje” gezet.

Bij het Mama Café van 24 februari staat het thema “Voorlezen” centraal. Het vertelkastje gaat met de kinderen een leuk boek lezen. Op vrijdag 31 maart komt Bro-Sport met peutergym naar de bieb. Onder de bezoekers worden gratis lessen peutergym verloot. Alle moeders én vaders zijn welkom! Loop gerust eens naar binnen, de koffie & thee staan klaar!

Wanneer
Het volgende Mama Café Noordwijkerhout is op vrijdag 24 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur en vervolgens elke laatste vrijdag van de maand.

Waar
Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2, Noordwijkerhout.
Gratis Entree.

 

Like ons op Facebook. En blijf op de hoogte van alle activiteiten Facebook.com/CJG Noordwijkerhout. En Facebook.com/ Mama Café Noordwijkerhout.

Voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar