Datum: 24-09-2020 - 23:17
30
jan
'17

Jeugdwagenbouwers Babyfaaten zijn niet te stoppen, maar wel in de war!

De wagenbouwers zijn al enige tijd met man en macht aan het werk om de optochtwagen van de Babyfaaten startklaar te krijgen. Een prominente plaats wordt natuurlijk in genomen door het jeugdprinsenpaar van dit jaar; Prins Fox met zijn Prinses Judy. Deze namen komen uit de bekende...

animatiefilm Zootropolis. Daar moeten die wagenmakers wel iets mee kunnen zou je denken.

Echter tijdens een officieel moment waarbij voor de vorm de ‘eerste spijker’ werd geslagen door Prins Fox, leek er toch sprake te zijn van enige verwarring. Men had bij de naam Prins Fox niet de link gelegd naar de bioscoopfilm, maar naar Foxsport (sporttelevisie).

Deze pijnlijke fout betekende voor Prins Fox dat er een sportparcours moest worden afgelegd in de schuur van ‘Wist ik ’t maar,’ waar de optochtwagen wordt gebouwd. Pas als de prins samen met zijn prinses het sportparcours naar tevredenheid af zouden leggen, werd er verder gebouwd aan de wagen.

Gelukkig waren de sportieve Prins Fox en Prinses Judy op alles voorbereid en na veel rennen, springen, badmintonnen, hockeyen en nog vele andere sporten bereikten zij de finish.

Menig wagenbouwer was stom verbaasd en tegelijkertijd jaloers op de fitheid en souplesse van het Prinsenpaar. Daarop mochten de 3 klaargezette spijkers het hout in worden geslagen wat staat voor de ‘eerste spijker slaan’.

De wagenbouwers beloofde plechtig de gemaakte fout recht te zetten! Natuurlijk werd de avond afgesloten met een lekker hapje en sapje. Nu is het aftellen totdat Prins Fox en Prinses Judy hun Prinsenwagen echt mogen gaan bewonderen.

Tekst en foto's Babyfaaten.