Datum: 14-08-2020 - 04:57
30
jan
'17

Carnavalesk Kokkerhout goed vertegenwoordigd op het Winterfeest in Lisse. (foto's)

Op zondag 29 januari werd in het complex van voetbalvereniging FC Lisse het jaarlijkse Winterfeest gevierd. De organisatie van het feest was ook dit jaar, en al sinds 1971, in handen van stichting 'de Zevensprong'. Carnavalsverenigingen uit de hele omgeving vieren dan samen...

met mensen met beperking een geweldig carnavalsfeest. Voor Noordwijkerhout waren aanwezig: bij de Kaninefaaten Prins Music met gelegenheidsprinses Anne (Knippers).

Prins Tinus van de Keiebijters had maar liefst twee Prinsessen aan zijn zij, Prinses Femke (Weijers) en Prinses Riekie.

De Duinknijnen uit De Zilk waren met Prins Moesico en Prinses Vermicia aanwezig en hun dansmariekes zorgden voor een spetterende gardedans.

Prins Music en Prins Tinus waren op deze dag zeer galant voor hun tijdelijke Prinses, want Prinses Anne en Prinses Femke werden keurig thuis opgehaald en weer thuis gebracht. Daar tussenin hebben de beide Prinsessen de middag van hun leven gehad en hebben ze er volop van genoten.

Tijdens het Winterfeest is er ook altijd een speciaal Winterfeest Prinsenpaar aanwezig, dit keer met Prins Davey (Blonk) en Prinses Len (van de Geer) zij zijn van het Raamwerk uit Noordwijkerhout en gingen deze middag voorop in de polonaise.

Drie boerenblaaskapellen, een zanger en een DJ zorgden op deze middag voor de muzikale klanken. Iedereen kan weer terugkijken op een geweldig carnavalsfeest, waarbij er volop werd genoten en het voor veel blije gezichten zorgden. En nu op naar het carnaval.......

Foto's ophalen Prinsessen thuis zijn PR.
Foto's Winterfeest Marc van der Molen. (
voor meer foto's klik hier)

{gallery}12512{/gallery}