Datum: 29-03-2023 - 12:32
27
jan
'17

Feestelijke overhandiging nieuwe praalwagen onderstellen voor KAVB-Noordwijkerhout en Hillegom en Corsogroep De Zilk.

Vrijdagochtend 27 januari zijn drie nieuwe praalwagen onderstellen officieel overgedragen aan de corsogroepen KAVB Noordwijkerhout, KAVB Hillegom en Corsogroep De Zilk. De burgemeesters Goedhart van Noordwijkerhout en Van Erk van Hillegom waren daarbij aanwezig. Beide gemeenten...

hebben een belangrijke bijdrage gedaan in aanschaf van de wagens. Bloemencorso-voorzitter Leo van der Zon deed verslag hoe de vervanging van de oude praalwagens 10 jaar geleden startte, op dit moment zijn 15 van 18 praalwagens vervangen door kwalitatief betere en duurzamere onderstellen. Hij bedankt ook Frans Kortekaas van Agro Techniek Holland BV op de Delfweg voor zijn jarenlange inzet bij de totstandkoming van de nieuwe praalwagens.

Ook enkele bestuursleden en vertegenwoordigers van de Rabobank Bollenstreek en Fonds 1818, die ook financieel een bijdrage hebben gedaan, waren bij de overhandiging aanwezig. Het Bloemencorso van de Bollenstreek is als non-profit organisatie volledig afhankelijk van sponsoring, donaties en de inzet van talrijke vrijwilligers. Vandaar ook dat men ontzettend blij is met dit goede nieuws en dit graag door middel van de overhandiging met iedereen willen delen.

Foto's BON.