Datum: 17-10-2021 - 20:39
24
jan
'17

Mark Huizinga op de mat bij jarige Judovereniging Noordwijkerhout.

Op 28 januari viert Judovereniging Noordwijkerhout het 50-jarige bestaan van de vereniging met een judogala. Als hoogtepunt worden er judoclinics gegeven door Mark Huizinga. Mark Huizinga is Olympisch kampioen van Sydney 2000 en heeft vele andere topprestaties op zijn naam staan...

waaronder 18 medailles op EK, WK en OS. De judovereniging is dan ook trots dat hij zaterdag op de Noordwijkerhoutse judomat staat voor de leden. Ook oud-judoka’s zijn welkom bij de clinic. Naast de clinics worden de finalewedstrijden van het jubileumtoernooi gehouden en worden er kata’s (demonstraties, de zogenaamde “Verplichte figuren” bij het judo) gegeven.

Iedereen die geïnteresseerd is in judo is van harte welkom. Het programma start om 15:00 uur in de dojo (Regenbooggymzaal) aan de Ambachtsweg, maar men kan komen inlopen wanneer het past. Na afloop, circa 18.00 uur, is er de gelegenheid om met elkaar na te praten over 50 jaar judo in Noordwijkerhout.

Een volledig overzicht van het programma staat op de website van de vereniging onder www.judoverenigingnoordwijkerhout.nl/nieuws en op de de facebookpagina van Judovereniging Noordwijkerhout.

Parkeerruimte is niet het sterkste punt bij de dojo, dus de judovereniging vraagt om indien dat mogelijk is te voet of met de fiets te komen.

Tekst en foto Judovereniging NWH.