Datum: 20-09-2020 - 19:13
24
jan
'17

Concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc met een vleugje nieuwjaar.

Op zondag 22 januari 2017 heeft het Vrijetijdsorkest van muziekvereniging St Jeanne d'Arc een sfeervol concert gegeven in de Parade. Het publiek genoot zichtbaar en hoorbaar van het zeer gevarieerde programma. Minder bekende stukken, zoals Queen of the Dolomites van de nog levende...

Nederlandse componist Jacob de Haan, werden afgewisseld met melodieën uit de Sound of Music van Richard Rodgers. Natuurlijk ontbrak de bekende Trisch Trasch polka van Johan Strauss jr. niet op het programma.

Dirigent Dominic Sierat nodigde het publiek uit om een actieve bijdrage te leveren aan het concert. Tijdens de uitvoering van het Egyptischer Marsch van Johann Strauss konden de aanwezigen luidkeels meezingen.

Het concert werd afgesloten met het toepasselijke Happy New Year van ABBA. Vanzelfsprekend werd als toegift de welbekende Radetzky mars gespeeld.

Het enthousiaste en ambitieuze Vrijetijdsorkest van St Jeanne d'Arc kan zeker nog aanvulling gebruiken. We missen nog slagwerkers en koperblazers. Maar natuurlijk zijn bespelers van andere instrumenten ook van harte welkom.

 

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Tekst en foto St. Jeanne d'Arc.