Datum: 06-07-2020 - 04:22
24
jan
'17

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn 'Beste Vergaderlocatie van Nederland'. (update verslag + foto's)

Wederom valt Landgoed & Golfbaan Tespelduyn uit Noordwijkerhout in de prijzen. Het landgoed won de door het vakmagazine Meetings georganiseerde verkiezing tot Beste Vergaderlocatie van Nederland. ‘Zo’n nationale prijs met landelijke exposure is natuurlijk een fantastische...

waardering voor ons hele team en een prachtige beloning voor jarenlang hard werken’, aldus directeur van het landgoed, Peter Duivenvoorde. Op Slot Zeist kwam de crème de la crème van de Nederlandse vergader- en evenementenlocaties bijeen voor een spannende en feestelijke, door Hans Kazan gepresenteerde bekendmaking.

‘Uiteraard ga je naar Zeist toe met een stille hoop op iets moois en het geeft uiteraard een enorme kick en oprecht veel voldoening als je dan daadwerkelijk op het podium wordt geroepen. De adrenaline spuit werkelijk door je lichaam als je met goud in handen staat. Wij hebben ’s avonds met het hele team het succes gedeeld en een feestje gebouwd’.

Om zover te komen moest Tespelduyn een lang traject afleggen. Na de nominatie vanuit het vak en door de lezers van Meetings volgden, onder controle van de notaris, twee stemrondes.

‘Het geeft enorm veel voldoening om boven andere gedegen genomineerden zoals het Conservatorium Hotel uit Amsterdam, Oud London uit Zeist, het Rotterdamse Wereldmuseum en het Haagse Mauritshuis te eindigen’, licht Duivenvoorde toe.

Het jury rapport geeft o.a. aan: ‘zeer gericht op gastvrijheid, altijd alert op de details en de totale beleving, toplocatie; prachtig gelegen met vriendelijke gemotiveerde medewerkers. Ruimtes bieden privacy, voldoende ruimte, licht en comfort’.

Ook Jelle Vleugel, die sales & events op het Landgoed coördineert is zeer verheugd over de gewonnen prijs. ‘We merken dat er steeds meer belangstelling is voor Tespelduyn als vergaderlocatie. We mogen regelmatig nieuwe bedrijven begroeten en de opdrachtgevers die hier vergaderen komen eigenlijk altijd terug, simpelweg omdat ze tevreden.

Onze ruimtes zijn warmer en huiselijker dan bij standaard vergaderlocaties en de gasten roemen de ambiance. Onze persoonlijke aanpak en de warme sfeer in combinatie met een goede culinaire verzorging is iets wat de gasten echt waarderen en daardoor ook terugkomen’. 

‘Bijzondere dank gaat uit naar de vakjury en alle stemmers’, laat Duivenvoorde afsluitend weten.

In haar jonge bestaan wist Tespelduyn reeds een aantal aansprekende prijzen binnen te slepen. In 2014 werd de golfbaan 2e bij de verkiezing Golfbaan van het jaar. In 2015 wonnen zij als best beoordeelde restaurant op een golfbaan de Bon Appetit Cup.

 

Ook in 2015 werd het landgoed winnaar van de Business Meeting Point-verkiezing. Hiertoe werden 126 horecabedrijven in de Duin- & Bollenstreek middels anonieme bezoeken beoordeeld. Het juryrapport luidde; ‘de meest beoordeelde locatie is ook veruit de beste gebleken’.

Tekst en foto's uitreiking
Landgoed & Golfbaan Tespelduyn.