Datum: 03-12-2021 - 05:46
22
jan
'17

Vrijwilligers gaan zich inzetten voor ouderen.

U kent vast wel iemand die op leeftijd is en waarvan u denkt dat diegene wel een leuke gezellige middag uit kan gebruiken. Een buurman, een buurvrouw, uw ouders, voor deze mensen organiseert de Noordwijkerhoutse Annemarie de Winter samen met vijf vriendinnen een...

Oud-Hollandse spelletjesmiddag op vrijdag 27 januari.

Spelletjes en kennismaken
Op vrijdagmiddag 27 januari staat de recreatieruimte van Munnekeweij in het teken van oud-Hollandse spelletjes en kennismaken met hapjes en gewoonten uit andere culturen.

Naast de 6 vriendinnen komen ook een aantal nieuwe Noordwijkerhouters helpen en brengen zij iets mee uit hun land van herkomst. Dit levert gegarandeerd bijzondere ontmoetingen op.

Deelnemers hoeven niet alleen maar binnen te blijven, er staan ook duofietsen klaar om een frisse neus te gaan halen.

Meld uzelf, uw buur of ouder aan
Kent u iemand die naar deze middag wil komen of wilt u zelf komen, meldt u zich dan bij de balie van Munnekeweij of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle activiteiten zijn geheel gratis!

Verjaardagscadeau
Het initiatief van Annemarie de Winter kwam op een bijzondere manier tot stand. Voor haar verjaardag kreeg zij van haar vriendinnen een dag vrijwilligerswerk cadeau. De vriendinnen wisten dat Annemarie graag iets voor ouderen wilde organiseren en zij boden aan allemaal een dag vrij te nemen om dit met haar te gaan doen.