Datum: 20-09-2020 - 19:15
20
jan
'17

Woninginbraak Sint Victorlaan.

Op vrijdagmorgen 20 januari is er tussen 08.30 uur en 12:00 uur een inbraak gepleegd bij een hoekwoning in de Sint Victorlaan (2211 RP) in Noordwijkerhout. De inbrekers(s) drongen de woning binnen, door middel van het openbreken van een raam. De woning werd doorzocht...

het is niet bekend wat er uit de woning is ontvreemd.

Heeft u of één van uw huisgenoten:
*Rond het tijdstip van de woninginbraak een persoon of personen gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving?
*Rond het tijdstip verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
*Kent u mensen in uw omgeving die mogelijk iets hebben gezien of gehoord?
*Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
*Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze woninginbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via de "Reageren"-knop.
*Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).

Een inbraak voorkomen?
Ziet u iets verdachts in uw omgeving, een persoon of een auto? Noteer het signalement of het kenteken van de auto. Voor verdachte situaties kunt u altijd bellen met het alarmnummer 112.

Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, belt u: 0900-8844. Op de website van de politie en van het Politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u tips om een woninginbraak te voorkomen.

Foto politie.