Datum: 28-09-2023 - 00:53
19
jan
'17

De film 'Bloed, zweet en tranen' in de bioscoop van Munnekeweij.

Zondagmiddag 29 januari kunt u opnieuw genieten van een leuke film in de bioscoopzaal van Topaz Munnekeweij. Deze keer wordt de Nederlandse film 'Bloed, zweet en tranen' vertoond. Voor € 3,50 bent u van harte welkom. De entreeprijs is inclusief een consumptie. Om 14.00 uur...

vangt de film aan en u dient uiterlijk 13.45 uur aanwezig te zijn. Reserveren is gewenst, vol is vol...

U kunt uw kaartje reeds nu kopen bij de receptie van Topaz Munnekeweij Via Antiqua 25 in Noordwijkerhout. Voor verdere inlichten 0252-375544.

Bloed, zweet en tranen:
De film vertelt het levensverhaal van André Hazes. De film beschrijft zijn jeugd, zijn opkomst en zijn aftakeling. De film focust zich voornamelijk op dat laatste gedeelte, dat zich afspeelt rond de ‘voorbereiding’ op zijn grote afscheidsconcert in de Amsterdam Arena in 2003.

Door zijn overmatig drankgebruik en een gehoorprobleem is hij amper in staat om te repeteren, maar weigert aan zichzelf of zijn omgeving toe te geven dat er een probleem is.

De andere twee verhaallijnen laten zien hoe een jonge André in het Amsterdam van de jaren ’50 te kampen heeft met een gewelddadige en dronken vader (overtuigend en naar gespeeld door Raymond Thiry) en hoe Hazes samen met producer Tim Griek (Fedja van Huêt) zijn doorbraak beleeft in de jaren ’80.

Tekst en foto Topaz Munnekeweij.