Datum: 28-11-2022 - 15:33
11
jun
'12

Eerste afsluiting gedeelte 's Gravendamseweg.

Vanaf vandaag maandag 11 juni is voor de eerste keer wegens wegwerkzaamheden, een gedeelte van de ‘s Gravendamseweg afgesloten voor het autoverkeer. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde van de Gooweg en de op en afritten van de N206 en zal waarschijnlijk...

tot 22 juni gaan duren. Er zal enkel eenrichtingsverkeer vanuit Gravendam mogelijk zijn naar het hotel Leeuwenhorst toe, de op- en afritten van de N206 zijn vanaf deze kant wel bereikbaar. Verkeer vanaf de Gooweg wordt omgeleid via de Gooweg naar Noordwijk, Van Berckelweg en de N206.

 

15/16/17 juni, weekend:
Gedeelte onder het viaduct en de op- en afrit aan de kant van de Gooweg. Het gedeelte van de ‘s Gravendamseweg onder het viaduct van de N206 en de op- en afrit aan de kant van de Gooweg zijn geheel afgesloten. Fietsers hebben wel doorgang. De op- en afrit aan de andere kant is wel open. Het verkeer vanuit Amsterdam richting Noordwijkerhout wordt omgeleid via de A44, N444 (Leidsevaart) en de N206. Het verkeer vanuit Noordwijkerhout richting Sassenheim wordt omgeleid via de N206 en de N444 (Leidsevaart).

 

Gedeelte Gooweg – N206:
De weg is geheel afgesloten. Fietsers hebben wel doorgang. Voor ander verkeer gelden dezelfde omleidingsroutes als voor het gedeelte onder het viaduct en de op- en afrit aan de kant van de Gooweg.

 

Meer informatie:
Op www.zuid-holland.nl/N443 staat meer informatie over wat er op de N443 gaat gebeuren. Ook kunt er terecht voor actuele informatie en de planning van de werkzaamheden.