Datum: 25-02-2020 - 16:57
15
jan
'17

Prinsenparen ontvangen 'De Kaninefaat' op nieuwjaarsbijeenkomst.

De Kaninefaaten proostten onlangs in hun eigen Residentie Café van der Geest op het nieuwe jaar. Na al het vuurwerk en de oliebollen staan er de nodige carnavalsactiviteiten op het programma in Noordwijkerhout. Tijdens de nieuwjaarsreceptie werden alle genodigden ontvangen met een kop koffie...

gepresenteerd met een heerlijk koekje van Bakkerij Jongeneel.

Tijdens dit samenzijn deelden Prins Fox & Prinses Judy (Babyfaaten) en Prins Music & Prinses Passie (Kaninefaaten) hun persoonlijke onderscheiding uit. Daarnaast ontvingen vader en zoon de prinselijke statieportretten welke vanaf nu te bewonderen zijn in Café van der Geest.

De communicatiecommissie overhandigde aan het prinsenpaar ook de eerste De Kaninefaat. De volgende dag werd deze door de raad van 11, met hulp van senatoren en Babyfaaten bezorgd aan alle inwoners van ons dorp. Mocht u De Kaninefaat niet ontvangen hebben of buiten het dorp wonen, dan zijn er nog extra exemplaren af te halen bij de VVV of het gemeentehuis.

Na alle plichtplegingen werd de avond nog opgevrolijkt door een speciaal optreden van het Kaninefaatenkoor. Hierna werd er onder genot van een drankje en een hapje (verzorgd door het Wapen van Noordwijkerhout) nog lang gedanst op de klanken van DJ Neal (Neal Bader).

Feest u straks ook weer met ons mee? Vanaf heden is het voor onze sponsoren, de Club van 100 en donateurs mogelijk om online kaarten te reserveren. Kijk voor meer informatie op de website; www.kaninefaaten.nl.

Tekst Kaninefaaten - Foto's JP.