Datum: 06-07-2022 - 11:25
14
jan
'17

Machtige Oma’s. (foto's)

Op zaterdagmiddag 14 januari trad Toneelvereniging ODI op met het kinderstuk ‘Oma’s aan de macht’. Het voornamelijk jonge publiek vond het toneelstuk soms wel spannend, maar ook erg interessant. Maar ook de ouders, opa’s, oma’s en begeleiders genoten zichtbaar van deze...

leuke en unieke voorstelling. Dit spannende toneelstuk wordt nog een paar keer opgevoerd op zaterdag 21 januari en op zondag 22 januari in De Schelft in Noordwijkerhout.

En op zondag 29 januari is er ook een voorstelling in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 13.30 uur. Zin in een leuke middag voor jong en oud? Kom dan naar Oma’s aan de macht!

Oma’s aan de macht
De gemene oma’s Pandora, Secretia en Kenau zetten graag de boel op stelten. Niks is ze te gek; ze zorgen er, zonder blikken of blozen, voor dat de bus te laat rijdt of ze betalen de taxi expres met allemaal kleine centen.

Junior is de kleinzoon van de gemene Pandora en je kunt je voorstellen dat dat heel zielig is. Want iedereen wil toch een lieve oma? Maar alsof een gemene oma hebben niet al erg genoeg is, verzint oma ook nog een heel gemeen plan met haar vriendinnen.

 

En dat plan, dat willen ze uitvoeren op Junior’s verjaardag! Krijgen de gemene oma’s hun sluwe plannen voor elkaar? Of krijgen de oma’s een koekje van eigen deeg? Zal Junior nog een leuke verjaardag krijgen? Of komen de oma’s aan de macht? Dat ga je zien in dit spannende toneelstuk.

Kaartjes

Kaartjes kosten 4 euro en deze kunt u bestellen via www.toneelverenigingodi.nl of kopen bij één van de volgende verkoopadressen: Suzanne’s Feestshop en boekhandel Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

 

Dit toneelstuk is voor kinderen van de basisschool, maar opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zullen net zo genieten van dit leuke stuk! Om op de hoogte te blijven van dit stuk kan men kijken op www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Tekst en foto's Toneelvereniging ODI.