Datum: 25-02-2020 - 17:22
19
jan
'17

Vrijdag 20 januari Tonneprossen en zaterdag 21 januari 44 jaar Keietoeters in Café vd Geest.

Op vrijdag 20 januari organiseert CV De Kaninefaaten het jaarlijks Tonneprossen. Deze Kokkerhoutse nieuwjaars- conferences worden voor de 36e keer gehouden in Residentie Café Van der Geest. Wederom hebben zich vele interessante proskandidaten aangemeld. Er komen zowel oude als...

nieuwe kandidaten. Wie zal dit jaar de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal gaan winnen? Onder de oudgedienden bevinden zich onder andere Paultje Pils, de Edellachbare Gerrit-en-Heen weer en de winnaar van de voorgaande twee edities.

Wie zullen dit jaar de nieuwe getalenteerde deelnemers zijn? De avond wordt om 20:45 uur geopend door de regerende prins der Kaninefaaten, Prins Music, bijgestaan door zijn adjudanten en De Koetillers.

Hierna krijgt het publiek weer een fantastisch mooi avondvullend programma voorgeschoteld. De avond wordt aan elkaar gepraat door spreekstalmeester en oud-Prins Picasso. In de pauzes zal er vrolijke muziek worden gedraaid door DJ Rino.

Alle deelnemers worden beoordeeld door deskundige humorvolle juryleden met gezag. Wederom zijn voor de jury bekende BN-ers aangezocht die gaan bepalen wie de 36e winnaar wordt en welke deelnemers een eervolle tweede plaats zullen bereiken.

De jury let er onder andere op hoeveel gelach de pros bij het publiek opwekt. Ook communicatie met het publiek wordt positief gewaardeerd. Verstaanbaarheid is zeer belangrijk, en voor voorlezen worden geen pluspunten uitgedeeld. Kom kijken en genieten!

Bekende lokale politici hebben al sportief meegedeeld dat zij deze avond zullen bijwonen. De zaal is al om 20:00 uur open. De eerste prosser zal om 21:00 uur de ton betreden. Wees er wel snel bij als je vooraan in de zaal aan de lippen van de prossers wilt hangen. De entree is gratis.

Zaterdag 21 januari jubileumavond 44 jaar blaaskapel De Keietoeters.
De blaaskapel de Keietoeters, die samen met de Carnavalsvereniging De Keiebijters in de Feesthal op het Bavo-terrein ieder jaar weer een fantastisch carnaval verzorgen, bestaat dit seizoen 44 jaar.

In carnavalskringen is het getal 44 een jubileum met 4 x 11 jaar. De Keietoeters gaan natuurlijk dit jubileum met verschillende activiteiten uitgebreid vieren. Zaterdag 10 december vond er al in de Parade een gezellige reünie plaats met de huidige en oud-leden van de kapel.

De volgende jubileumactiviteit is op zaterdag 21 januari in Café van der Geest, op deze jubileumfeestavond zijn alle Noordwijkerhoutse en Zilkse carnavalsverenigingen en blaaskapellen uitgenodigd en iedereen die van een feessie houdt is natuurlijk ook van harte welkom.

De jubileumavond start om 21.00 uur in Café van der Geest en duurt tot 01.00 uur. Er wordt op deze avond door verschillende kapellen gespeeld en is er een speciaal optreden van de 44-jarige Keietoeters. De Keietoeters hebben er zin in en hopen jullie allemaal te zien op 21 januari.

Natuurlijk staat het komende carnaval bij de Keiebijters mede in het teken van 44 jaar Keietoeters, maar wat er dan staat te gebeuren blijft nog even een verrassing.

Foto Studio Royale.