Datum: 25-02-2020 - 17:24
16
jan
'17

Bezoekers in een volle Schelft zien 50 optredens door 250 dansmariekes. (foto's)

Op zondag gingen in een volle Schelft heel wat beentjes de lucht in op het dansmariekefestival van de Kaninefaaten. Dansgardes van maar liefst twaalf carnavalsverenigingen uit de regio en zelfs van ver daarbuiten gaven akte de présence. Alle mini en maxi dansgardes van de...

Noordwijkerhoutse en Zilkse verenigingen waren dit jaar ook weer compleet aanwezig op deze middag, Duinknijnen, Kaninefaaten en van de Keiebijters.

Maar liefst 50 dansen uitgevoerd door 250 dansmariekes waren er te bewonderen, maar was voor het Prins Music en Prinses Passie en alle anderen bezoekers geen straf om naar al die mooie, leuke, grappige, spectaculaire optredens te kijken.

Het dansmariekefestival vindt niet in wedstrijdverband plaats, maar is puur bedoeld om de kunsten te vertonen. Een deskundige jury keek echter over de schouders mee en voorzagen de dansmariekes van positieve feedback.

De meeste dansgardes deden mee met een garde- en een showdans, waarbij er door vele vaders, moeders, opa's en oma's ect. foto's werden gemaakt of een filmpje werd opgenomen.

Foto's van veelal Noordwijkerhoutse en Zilkse dansgardes in de fotogalerij BON.

Foto's van de gehele dag kunt u de komende dagen vinden bij:
JP/Snapshot klik hier
en Marc vd Molen klik hier.