Datum: 31-05-2020 - 14:15
15
jan
'17

Werkwinkel De Zilk heeft eerste goederen uit milieustraat.

De Werkwinkel De Tweede Kans in De Zilk heeft afgelopen week de eerste lading bruikbare goederen gekregen uit de Milieustraat aan de Walserij in Noordwijkerhout. Particulieren hadden in de Milieustraat gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bruikbare spullen in te leveren bij de...

speciaal voor de Werkwinkel bestemde opslag. Ook goederen die mogelijk nog kunnen worden gerepareerd of met kleine moeite  te zijn hergebruiken waren bij de opslag. De Werkwinkel is bijzonder blij met de bereidheid van de Noordwijkerhouters om op deze wijze mee te helpen aan het verminderen van de afvalstromen en de medewerkers van de winkel daarmee kansen te bieden nuttige werkzaamheden te verrichten.

Het doel van de Werkwinkel mensen en spullen een tweede kans te bieden kan door deze inzameling worden versterkt en daar zijn we blij om. Alles zal op bruikbaarheid worden gecontroleerd en dan in de winkel worden geplaatst. De Werkwinkel in De Zilk (Zilkerduinweg 105, tel 0252 347528) is geopend op dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag van half 2 tot 4 uur en de laatste zaterdag van de maand van 10 tot 2 uur.

Nadere informatie kunt u krijgen bij de contactpersoon Jan Brouwer tel. 0620444713 of via  de website www.werkwinkelde2ekans.nl. Zolang de plannen voor woningbouw nog niet tot uitvoering komen kan de Werkwinkel nog op de huidige locatie van de voormalige zoutopslag blijven zitten. Stoort u zich niet aan de omgeving want de winkel gaat nog steeds onder de bedrijvigheid in de naaste omgeving gewoon door.