Datum: 24-09-2020 - 00:14
14
jan
'17

Fit blijven door 'Sta & Zit Gym' in ontmoetingscentrum Puyckendam.

Een gezellige groep van 12 personen, zowel dames als heren in de leeftijd 60 jaar en ouder, bewegen iedere vrijdagochtend vanaf 9.30 uur in het ontmoetingscentrum van Puyckendam. Bij deze lessen ligt het accent op bewegen op muziek in combinatie met spierversterkende...

en conditionele oefeningen. Ook is er speciale aandacht voor het evenwicht en de soepelheid en worden er soms concentratie- en geheugenoefeningen gedaan. U werkt aan uw lichaam op uw eigen niveau, met of zonder attributen. Dit alles gebeurd staand of naast of zelfs vanuit de stoel en ook weer op uw niveau.

Mocht u dus wat minder mobiel zijn, dan kunt u toch deze les volgen. Gezelligheid en het meedoen op eigen tempo staan vanzelfsprekend centraal tijdens de lessen. Het laatste kwartier van de les wordt er gezellig koffie gedronken.

Lijkt het u leuk om in een gezellige groep aan uw conditie te werken en uw lichaam soepel te houden, dan bent u in deze les op de juiste plek. Kom gerust een keer vrijblijvend proberen. Meer informatie: Eveline Anthonissen 06-30572591.

Tekst en foto's PR.