Datum: 20-02-2020 - 08:43
12
jan
'17

Vannispiaan Freek Ruigrok ontvangt Gouden KNVB-speld.

Afgelopen zondag vond de nieuwjaarsreceptie van VV van Nispen en TV van Nispen gezamenlijk plaats. Het was druk en gezellig, ook de voetbal-selectiespelers waren aanwezig na voor de instuif nog een frisse training afgewerkt te hebben. Naast burgemeester Goedhart en wethouder de Jong...

was er ook nog een vertegenwoordiger van de KNVB, dhr Annegarn, die speciaal voor Freek Ruigrok was gekomen en hem onverwachts door de KNVB in het zonnetje zette. Hij ontving, voor alle uren die hij zich onbezoldigd heeft ingezet voor de club, de hoogste onderscheiding van de KNVB.

Vol trots liet Freek zich de Gouden Speld opspelden. Freek is de tweede Vannispiaan die de gouden KNVB-speld heeft gekregen. In 1986 was Jan Verlaan de eerste die deze speld binnen van nispen mocht ontvangen. 

Freek volgde hem toen in het bestuur op als wedstrijdsecretaris. Freek kreeg in 2004 de zilveren KNVB-speld en is toen tevens tijdens de Algemene Ledenvereniging tot Erelid benoemd. Wij feliciteren Freek met zijn hoge onderscheiding.

Tekst en foto's PR VV Van Nispen.