Datum: 17-10-2021 - 03:05
14
jan
'17

Concert Vrijetijdsorkest St. Jeanne d’Arc met een vleugje nieuwjaar.

Op zondag 22 januari 2017 zal het Vrijetijdsorkest van Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc zijn traditionele januari uitvoering geven. Deze uitvoering vindt plaats in het verenigingsgebouw De Parade in Noordwijkerhout en start om 14.30 uur. De zaal is open om 14.00 uur en de...

toegang is gratis. Na een zeer succesvol verlopen jubileumjaar 2016 is het Vrijetijdsorkest onder leiding van Dominic Sierat weer volop aan het repeteren voor de komende concerten. Naast een aantal concerten in verzorgingstehuizen en instellingen in het voorjaar speelt het orkest op zondag 22 januari  2017 een “thuiswedstrijd”.

De muziekcommissie heeft samen met de dirigent voor dit concert weer een heel gevarieerd  programma samengesteld. Hoewel het nieuwe jaar inmiddels al weer aardig op streek is, zullen de bekende nieuwjaarsmelodieën niet ontbreken. Heeft u zin in een gezellige en muzikale middag kom dan zondag 22 januari naar De Parade.

 

Mocht u als muzikant geïnteresseerd zijn in dit ‘Vrijetijdsorkest’ kom dan een keer op maandagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur eens geheel vrijblijvend binnenlopen bij de wekelijkse repetitie in ‘De Parade’, Van der Weijdenlaan 2a in Noordwijkerhout.

Tekst en foto St. Jeanne D'arc.