Datum: 25-02-2020 - 16:53
10
jan
'17

Kerst en Nieuwjaar indoor tennistoernooi TC Frijlink. (foto's)

Tussen de kerstdagen en het nieuwjaar heeft tenniscentrum Frijlink Noordwijkerhout diverse toernooien georganiseerd. Bij deze toernooien is naast de sportiviteit gezelligheid ook zeer belangrijk. Inmiddels zijn deze toernooien uitgegroeid tot het grootste indoor tennisevenement van de Duin- en Bollenstreek...

Op donderdag 29 december jl heeft tennisschool Pure in samenwerking met TV de Boekhorst het ROGG jeugdtoernooi georganiseerd. Voor dit toernooi hadden zich 87 jeugdige spelers en speelsters ingeschreven. De gehele dag waren er prachtige en zeer spannende partijen te zien. Deze dag is afgesloten met een drankje en mochten de oliebollen uiteraard niet ontbreken.

Op de eerste dagen van het nieuwe jaar heeft het 50-plus toernooi plaatsgevonden, zoals de naam al aangeeft is dit een toernooi voor deelnemers van 50 jaar en ouder. De organisatie van dit toernooi was in handen van Annelies van Wieringen en Jan Slingerland. De 55 deelnemers hebben van een prachtig en zeer gezellig toernooi genoten. Het toernooi is op vrijdag 6 januari zeer gezellig afgesloten met live muziek onder genot van een hapje en een drankje.

Het open TC Frijlink indoor tennistoernooi was ook dit jaar weer een groot succes. Voor het toernooi hadden zich 465 speler en speelster zich aangemeld. De wedstrijdleiding onder aanvoering van Tom van de Ploeg heeft een prachtig toernooi georganiseerd. In twee weken zijn vele leuke en enerverende tennispartijen in diverse categorieën gespeeld. De gezelligheid wordt bij tenniscentrum Frijlink niet vergeten.

Op zaterdag 7 januari is er een feestavond georganiseerd met de bekende volkszanger Peter Beense. Op zondag 8 januari werd het toernooi afgesloten met alle finalepartijen van het 50-plus én het open toernooi. De afsluitende partij was de categorie 2/3 met het herenkoppel Dave van Dam/Thijmen van Gulik en Daan de Ru/Ewout Hinnen. Deze hoogstaande en zeer spannende partij is in twee sets gewonnen door het koppel de Ru en Hinnen.

Na deze finale partij zijn finalisten gehuldigd en is de slotdag afgesloten met een grootse prijzen verloting onder alle deelnemers.

Tekst en foto's TV De Boekhorst.