Datum: 07-06-2020 - 08:22
11
jan
'17

Scouting Bosgeest start het jaar met een feest. (foto's)

De traditionele Boerenkoolmaaltijd die enige jaren geleden aangevuld is met heerlijke bami en lasagne voor meer variatie werd dit jaar wel heel bijzonder afgesloten. Namelijk met een heus optreden. De eerste opkomst van het nieuwe jaar staat traditie getrouw in het teken van een boerenkoolmaaltijd....

Op zaterdag 7 januari verzamelden alle jeugdleden zich om 17.00 uur in het clubhuis aan de van der Weijdenlaan 2b om gezamenlijk een lekkere maaltijd te nuttigen. De 160 scouts hebben genoten van de boerenkool, bami en lasagne van Slagerij van Kampen.

Voorzitter Ronald Kat opende het jaar met een speech waarin werd vooruitgeblikt op een veelbelovend jaar. Daarna werden alle borden uiteraard leeg gegeten. Terwijl de jeugdgroepen zich vermaakten met een potje bingo of knutselen ruimde de vrijwilligers de zaal snel op.

De grote ruimte werd omgebouwd tot een heuse concert zaal. De scouting zanger Titus had namelijk een grote verassing voor de groep en in het bijzonder Welp Wout in petto. Wout is namelijk een van de grootste fans van Titus.

Via een Facebook filmpje had Titus daar lucht van gekregen en voorgesteld om een keer samen een duet te zingen. En zaterdag was het moment daar. Na een daverend optreden van 5 nummers die uit volle borst werden meegezongen werd de avond afgesloten.

Een knallend begin van 2017 voor Scouting Bosgeest dus. De volgende opkomsten zullen weer elke zaterdag starten om 14.00 uur. Kinderen kunnen vrijblijvend een opkomst meedoen. Kijk voor meer informatie op de website: www.bosgeest.nl.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.