Datum: 06-07-2022 - 11:33
11
jan
'17

Nieuw in het Victorhuis 'de Kletskop'.

Na een inspirerende meedenkavond in onze parochie, kwamen we tot de conclusie dat er o.a. veel goede initiatieven zijn weggevallen in het Victorhuis zoals bv, jongeren bijeenkomsten, katholiek vrouw gilde, bloemschikken, schilderlessen, enz enz. Nu vinden wij het belangrijk...

om het ontmoeten weer meer centraal te stellen in het Victorhuis. Hoe leuk is het niet om elkaar weer eens te ontmoeten tijdens een gezellige middag of om een informatieve lezing te horen of om lekker creatief bezig te zijn. Daarom willen wij starten met een nieuwe club enthousiaste vrijwilligers en leuke middagen voor een ieder van 30 jaar en ouder te organiseren.

Wat centraal staat is dat we  jong en oud samen brengen en  wij zullen dit zeker in onze gezellige middag activiteiten organiseren waar de jeugd de ouderen kunnen helpen en de ouderen de jeugd, om zo elkaar te ontmoeten en van elkaar te leren. Maar ook voor de jonge vaders en moeders die omkomen in alle dagelijkse stress, even ontstressen bij de Kletskop!!!

Onze eerste bijeenkomst is op 25 januari woensdagmiddag  en u bent van harte welkom om 13.30 uur in het Victorhuis waar u kunt genieten van gezellige muziek en heerlijke pannenkoeken! Graag van tevoren opgeven dan weten we hoeveel lekkers we moeten halen.

De volgende bijeenkomst is op 15 februari en daar hebben we het thema Valentijnsdag aan gekoppeld. Het beloofd weer een leuke en gezellige middag te worden. U bent van harte welkom op die woensdagmiddag 15 februari, we starten om 13.30 uur en het is ongeveer om 16.00 uur weer afgelopen! De toegang is gratis.

Het zou fijn zijn als u van tevoren wilt opgeven, dan weten wij op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

U kunt zich opgeven bij:
Adri Verhart tel: 0252-375185 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Maria Beelen tel: 0252-370735 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Graag tot dan!!!                                                                                          
Lisette Boon (namens de werkgroep de Kletskop)