Datum: 24-02-2020 - 05:40
10
jan
'17

Nieuwjaarsbijeenkomst St Jeanne d’Arc met jubilarissen en vrijwilliger van het jaar. (foto's)

Op vrijdag 6 januari 2017 hield Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc in het verenigingsgebouw De Parade haar traditionele nieuwjaarsbijeenkomst. De voorzitter van de vereniging, Dolf Hulspas, verwelkomde niet alleen de leden en ereleden maar ook een delegatie van zangvereniging Odeon. In zijn...

nieuwjaarstoespraak gaf de voorzitter een beknopt overzicht van de muzikale hoogtepunten van de vereniging uit 2016, waaronder de bijdrage van de harmonie aan de Passie van Noordwijkerhout en het eigen twirlconcours in De Schelft.

Voor 2017 staan weer vele activiteiten op de kalender. Elk onderdeel van de vereniging komt daarbij aan zijn trekken. “Muziek maken doen we niet alleen voor onze eigen lol, we moeten nog meer naar buiten en ons als vereniging laten zien en vooral laten horen”, aldus Hulspas.

Ter afsluiting wenste hij iedereen een heel gezond nieuwjaar met veel muzikale uitdagingen. Traditiegetrouw werden vervolgens de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er drie jubilarissen.

Piet Duivenvoorde (niet aanwezig vanwege andere verplichtingen) is al 40 jaar lid van de vereniging en nog volop actief in de harmonie en verschillende commissies. Lidia en Gerard Noppe zijn allebei 12,5 jaar lid en zeer actief betrokken bij de vereniging.

Tenslotte werd de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Dit keer werd Janbas Thijssen in de bloemetjes gezet. Janbas doet ontzettend veel voor de jeugdleden van de vereniging.

Hij is actief betrokken bij het opleidingstraject en onderhoudt intensief contact met de leerlingen en de ouders. Bovendien is hij een echte regelneef en van onmisbare waarde binnen de vereniging.

Muziekvereniging St. Jeanne d’Arc wenst iedereen een gezond 2017.

 

Op 22 januari as. zal het Vrijetijdsorkest het traditionele nieuwjaarsconcert geven in De Parade. En noteert u alvast zaterdag 18 februari 2017 in uw agenda, want dan zal het harmonieorkest een uniek Live in concert geven in de feesthal van CV De Keiebijters.

Tekst en foto's St. Jeanne d'Arc.