Datum: 03-12-2021 - 06:05
09
jan
'17

Opnieuw inbraak bij Albert Heijn. (foto's+update info politie)

Bij de supermarkt van Albert Heijn in de Zeestraat is, in de nacht van zondag op maandag rond de klok van 03.30 uur, opnieuw in korte tijd een inbraak gepleegd. Op 6 december was het toen ook al raak, bij beide inbraken zijn een flinke hoeveelheid sigaretten buitgemaakt. In december...

kwamen de daders binnen door de deuren te forceren, vannacht hebben ze gewoon het hele raam van de deur (ondanks dat deze verstevigd was) eruit geslagen. Na het openbreken van de sigarettenkast werden een grote hoeveelheid sigaretten in een laken/dekbedhoes verzameld en meegenomen.

De daders waren er binnen een paar minuten weer vandoor, dit keer op een scooter en ze droegen daarbij geen helmen maar mutsen. Ook hadden zij vermoedelijk big choppers bij zich en een rode hoes. Mogelijk dat dit een dekbedhoes/laken was. (info politie)

De schade is bij deze inbraak twee keer zo groot en bedraagt rond de € 8000,-. De politie heeft het gebeuren in onderzoek.

Mensen die iets verdachts hebben gezien of op andere wijze kunnen helpen bij het oplossen van de inbraak, wordt gevraagd te bellen met de politie op 0900-8844 of anoniem op 0800-7000 (gratis nummer).

Foto's PR.