Datum: 19-05-2022 - 03:41
09
jan
'17

27 januari 4e Midwinter Oranjedrive in de Schelft.

Eind januari midden in de winter, buiten is het koud. Het vriest en er staat een straffe noordoostenwind. Binnen is het lekker warm en vooral gezellig. De Oranjevereniging Noordwijkerhout nodigt u weer van harte uit voor de 4de Midwinter Oranjedrive. Deze avond vindt plaats...

op vrijdag 27 januari en wordt gehouden in de Schelft. Aanvang is 20.00 uur.

De leukste manier om mee te doen is met of in een team bestaande uit bijvoorbeeld familie, buren, kennissen, collega's of vrienden en/of vanuit een vereniging. Met 8 personen, zowel dames als heren, kunt u zich inschrijven. U speelt dan om het Noordwijkerhouts teamkampioenschap.

Voor het winnende team is er een wisselbeker en er zijn diverse andere prijzen beschikbaar. Maar individueel deelnemen kan natuurlijk ook. Bij de Oranjevereniging is iedereen altijd van harte welkom!

Dus wie of welk team zal er met de eer strijken en wie zal er op het einde van de avond de ‘vetste' vleescheque in ontvangst mogen nemen? Maar liefst 50 karbonadecheques en ook de bekende rookworsten zijn weer te verdienen.

Diverse andere onderdelen zullen deze avond ook weer passeren. Spetterende en culinaire zaalprijzen zijn te winnen, de traditionele loterij is aanwezig en de inmiddels bekende donateursloterij is ook weer van de partij. Een aantal heerlijke slagroomtaarten zullen hiervoor speciaal aan het begin van de avond worden verloot.

Alleen met uw geldige donateurskaart 2016/2017 kunt u meedoen aan deze gratis slagroomtaartenloterij. Vergeet hem dus niet! Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang hier uw teamleden extra op te wijzen!!

Bent u nog geen donateur? Dan kunt u natuurlijk donateur worden op de avond zelf. Voor maar € 5,00 per jaar speelt u mee voor een taart en steunt u tevens de Oranjevereniging.

Uiteraard biedt de Oranjevereniging u bij aankomst de koffie/thee aan en ontbreekt het op deze avond niet aan een hapje. Alles is erop gericht om het weer een gezellige Noordwijkerhoutse avond te laten worden, dus rekenen we op een grote deelname.

Meedoen aan deze verzorgde avond kan voor € 5,00 p/p. Op de websitesite vindt u een inschrijfformulier en verdere informatie: www.ovnwh.nl. Uiteraard bieden wij ook gelegenheid om in te schrijven d.m.v. het inschrijfformulier bij Ton sur Ton in de Havenstraat.

Graag tot ziens op vrijdag 27 januari.

 

Foto BON (klik hier voor de promofilm)