Datum: 20-02-2020 - 09:41
08
jan
'17

Tonneprossen, de Kokkerhoutse nieuwjaarconferences.

Op vrijdag 20 januari organiseert CV De Kaninefaaten het jaarlijks Tonneprossen. Deze Kokkerhoutse nieuwjaars- conferences worden voor de 36e keer gehouden in Residentie Café Van der Geest. Wederom hebben zich vele interessante proskandidaten aangemeld. Er komen zowel oude als...

nieuwe kandidaten. Wie zal dit jaar de prestigieuze Jaap Aartman Bokaal gaan winnen? Onder de oudgedienden bevinden zich onder andere Paultje Pils, de Edellachbare Gerrit-en-Heen weer en de winnaar van de voorgaande twee edities.

Wie zullen dit jaar de nieuwe getalenteerde deelnemers zijn? De avond wordt om 20:45 uur geopend door de regerende prins der Kaninefaaten, “Prins Music”, bijgestaan door zijn adjudanten en “De Koetillers”.

Hierna krijgt het publiek weer een fantastisch mooi avondvullend programma voorgeschoteld. De avond wordt aan elkaar gepraat door spreekstalmeester en oud-Prins “Picasso”. In de pauzes zal er vrolijke muziek worden gedraaid door DJ Rino.

Alle deelnemers worden beoordeeld door deskundige humorvolle juryleden met gezag. Wederom zijn voor de jury bekende BN-ers aangezocht die gaan bepalen wie de 36e winnaar wordt en welke deelnemers een eervolle tweede plaats zullen bereiken.

De jury let er onder andere op hoeveel gelach de pros bij het publiek opwekt. Ook communicatie met het publiek wordt positief gewaardeerd. Verstaanbaarheid is zeer belangrijk, en voor voorlezen worden geen pluspunten uitgedeeld. Kom kijken en genieten!

Bekende lokale politici hebben al sportief meegedeeld dat zij deze avond zullen bijwonen. De zaal is al om 20:00 uur open. De eerste prosser zal om 21:00 uur de ton betreden. Wees er wel snel bij als je vooraan in de zaal aan de lippen van de prossers wilt hangen. De entree is gratis.

Tekst Kaninefaaten en foto's JP/Snapshot.