Datum: 25-02-2020 - 16:01
09
jan
'17

21 januari jubileumavond 44 jaar blaaskapel De Keietoeters.

De blaaskapel de Keietoeters, die samen met de Carnavalsvereniging De Keiebijters in de Feesthal op het Bavo-terrein ieder jaar weer een fantastisch carnaval verzorgen, bestaat dit seizoen 44 jaar. In carnavalskringen is het getal 44 een jubileum met 4 x 11 jaar...

De Keietoeters gaan natuurlijk dit jubileum met verschillende activiteiten uitgebreid vieren. Zaterdag 10 december vond er al in de Parade een gezellige reünie plaats met de huidige en oud-leden van de kapel.

De volgende jubileumactiviteit is op zaterdag 21 januari in Café van der Geest, op deze jubileumfeestavond zijn alle Noordwijkerhoutse en Zilkse carnavalsverenigingen en blaaskapellen uitgenodigd en iedereen die van een feessie houdt is natuurlijk ook van harte welkom.

De jubileumavond start om 21.00 uur in Café van der Geest en duurt tot 01.00 uur. Er wordt op deze avond door verschillende kapellen gespeeld en is er een speciaal optreden van de 44-jarige Keietoeters. De Keietoeters hebben er zin in en hopen jullie allemaal te zien op 21 januari.

Natuurlijk staat het komende carnaval bij de Keiebijters mede in het teken van 44 jaar Keietoeters, maar wat er dan staat te gebeuren blijft nog even een verrassing.

Foto Studio Royale.