Datum: 20-02-2020 - 08:12
07
jan
'17

Dansmariekefestival het grote familiefeest op 15 januari.

Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, onder aanvoering van Prins Music en zijn gade, Prinses Passie, organiseert op zondag 15 januari 2016 weer het Dansmariekefestival. Dit uitermate voor het hele gezin geschikte megaspektakel is van 12.00 tot 17.00 uur in de Prinsenzaal van...

Optisport De Schelft. Het beloofd weer een geweldige middag te worden met show- en gardedansen van zowel de Junioren als de Senioren Dansmariekes van de Kaninefaaten en niet te vergeten de dansgardes van maar liefst 12 gastverenigingen. Daarbij zijn de gastverenigingen uit de gehele Bollenstreek goed vertegenwoordigd.

In totaal zullen er 50 dansen te bewonderen zijn die worden opgevoerd door zo’n 250 dansmariekes. Het evenement is toegankelijk voor de gehele familie van jong tot oud. Kortom een dansfestijn die je niet mag missen.

Het festival kent geen wedstrijdelement. Wel zal er een jury aanwezig zijn om tips te geven aan de deelnemers zodat de dansen in de toekomst wellicht nog beter kunnen worden. Dit festival kan alleen maar mede mogelijk worden gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers.

Ieder jaar kunnen de Kaninefaaten rekenen op vele gastvrouwen en juryleden die zich belangeloos steeds weer inzetten om dit dansmariekefestival tot een groot succes te maken. Entree is gratis.

Foto's PR.