Datum: 24-09-2020 - 18:38
05
jan
'17

St. Jeanne d’Arc steunt goede doelen.

Vrijdag 23 december heeft de harmonie van muziekvereniging St. Jeanne d’Arc, samen met theaterschool Teylingen, een prachtige kerstvoorstelling gegeven. De bloemen voor de aankleding van de zaal waren verzorgd door Van der Hoeven Bloemen & Planten van de Maandagsewetering...

en ook mede mogelijk gemaakt door middel van sponsoring door de heer Herman Geerlings. Het concert was echter een eenmalige voorstelling en het is natuurlijk zonde om de bloemen na het concert gelijk weg te gooien.

Om die reden heeft de Sjaan de overige bloemen de zaterdag erna langs gebracht bij Topaz Munnekeweij, zodat ze hier met de kerst een mooie entree hadden voor de bewoners en alle bezoekende gasten.

Tijdens het concert heeft de Sjaan ook nog kerststollen en chocolaatjes verkocht. Deze chocolaatjes en stollen waren ingekocht bij Bakkerij Jongeneel in de Nieuwe Duinstraat en de verkoop was bedoeld om extra activiteiten te kunnen organiseren voor de jeugd.

Niet alle stollen zijn deze avond verkocht en daarom heeft de Sjaan besloten de overige stollen te schenken van de voedselbanken in Noordwijkerhout en Hillegom, zodat alle hulpbehoevenden in Noordwijkerhout en De Zilk met de kerst iets extra’s hadden.

Tekst en foto's St. Jeanne d'Arc.