Datum: 06-07-2022 - 12:13
06
jan
'17

Oma’s aan de macht door Toneelvereniging ODI.

Heb jij een lieve oma? Zo’n oma die je koekjes geeft en samen met je naar de speeltuin gaat? Zo’n schat van een oma waar je heel graag gaat logeren? Dan heb je geluk! Want niet alle oma’s zijn even lief. Zo zijn er oma’s die helemaal niet zo aardig zijn...

En die oma’s kom je tegen in het kindertoneelstuk ‘Oma’s aan de macht’ van Toneelvereniging ODI.

De gemene oma’s Pandora, Secretia en Kenau zetten graag de boel op stelten. Niks is ze te gek; ze zorgen er, zonder blikken of blozen, voor dat de bus te laat rijdt of ze betalen de taxi expres met allemaal kleine centen. Junior is de kleinzoon van de gemene Pandora en je kunt je voorstellen dat dat heel zielig is. Want iedereen wil toch een lieve oma?

Maar alsof een gemene oma hebben niet al erg genoeg is, verzint oma ook nog een heel gemeen plan met haar vriendinnen. En dat plan, dat willen ze uitvoeren op Junior’s verjaardag!

Krijgen de gemene oma’s hun sluwe plannen voor elkaar? Of krijgen de oma’s een koekje van eigen deeg? Zal Junior nog een leuke verjaardag krijgen? Of komen de oma’s aan de macht? Dat ga je zien in dit spannende toneelstuk.

 

Data en kosten:
Toneelvereniging ODI treedt op in De Schelft in Noordwijkerhout op zaterdag 14 januari, zaterdag 21 januari en op zondag 22 januari. Op zondag 29 januari is er ook een voorstelling in in Trefcentrum De Duinpan in De Zilk. De voorstellingen beginnen om 14.00 uur, maar de zalen zijn open vanaf 13.30 uur.

Kaartjes kosten 4 euro en deze kunt u bestellen via www.toneelverenigingodi.nl of kopen bij één van de volgende verkoopadressen: Suzanne’s Feestshop en boekhandel Wagenaar&van Halem in Noordwijkerhout, bij M-kappers in De Zilk en bij drogisterij Letschert in Hillegom.

Dit toneelstuk is voor kinderen van de basisschool, maar opa’s, oma’s, papa’s en mama’s zullen net zo genieten van dit leuke stuk! Om op de hoogte te blijven van dit stuk kan men kijken op www.facebook.com/toneelverenigingodi.

Tekst en foto en poster Toneelvereniging ODI.