Datum: 03-06-2020 - 04:38
03
jan
'17

Schaarste boerenkool: Kan de Boerenbruiloft doorgaan? (filmpje)

Breaking News!!
Door het uitblijven van een lange vorstperiode is de boerenkooloogst van dit jaar zeer schaars. Daarbij komt nog dat het beetje boerenkool dat er is, op gaat aan hippe Amerikaanse shakes en smoothies. Carnavalsvereninging...

de Kaninefaaten zit met de handen in het haar. Hoe kan genoeg boerenkool gevonden worden om de traditionele Boerenmaaltijd tijdens de boerenbruiloft te kunnen serveren? Er gaan al stemmen op om dan de boerenbruiloft maar een jaar over te slaan.

Vooralsnog gaat dit de boerenkoolcommissie te ver. Vandaar dat zij jullie hulp hard nodig hebben om het feest toch door te laten gaan. De Boerenkoolcommissie nodigt jullie uit om recepten in te dienen die ter vervanging kunnen dienen en tijdens de Boerenbruiloft. De commissie wil hiermee de maaltijd direct moderniseren en in een nieuw jasje steken.

Laat je recept dus achter via de Facebook-pagina van de Kaninefaaten, zodat we een waardig alternatief kunnen voorschotelen aan de bruiloftsgasten. Want als echte Kokkerhouter gaan we het toch niet zover laten komen dat we moeten beslissen om de boerenbruiloft af te lassen?

Klik hier voor het eerste filmpje: Schaarste boerenkool.

Tekst, logo en filmpje Boerenkoolcommissie CV De Kaninefaaten.