02
jan
'17

Mama Café Noordwijkerhout voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar.

Waar kunnen de vele aanstaande moeders met kinderen in Noordwijkerhout terecht met vragen over zwangerschap, opvoeding en het moeder-zijn? Voor het Mama Café Noordwijkerhout hebben het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Noordwijkerhout....

Mom in Balance Hoofddorp Duin & Bollenstreek en Bibliotheek Noordwijkerhout de handen in één geslagen. Vanaf januari 2017 is het Mama Café Noordwijkerhout op de laatste vrijdag van de maand.

Heb jij dat ook?
Het Mama Café is dé ontmoetingsplek in Noordwijkerhout voor (zwangere) moeders met jonge kinderen. Iedere laatste vrijdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen (aanstaande) moeders hier met elkaar in gesprek, handige opvoedtips uitwisselen en elkaar steunen.

Maandelijks wordt er een thema “in het zonnetje” gezet. Welke thema’s dit zijn, bepalen de bezoekers zelf. Alle moeders én vaders zijn welkom! Loop gerust eens naar binnen, de koffie & thee staan klaar!

Wanneer?
Vrijdag 27 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur. Deze keer is er “Muziek op schoot” , waarbij kinderen en ouders kennis kunnen maken met de mogelijkheden van peutermuziek. Daarna is er vervolgens elke laatste vrijdag van de maand Mama Café Noordwijkerhout.

Waar?

Bibliotheek Noordwijkerhout, Herenweg 2, Noordwijkerhout en gratis entree.

Like ons op facebook. En blijf op de hoogte van alle activiteiten Facebook.com/CJG Noordwijkerhout. En Facebook.com/ Mama Café Noordwijkerhout.

 

Voor (aanstaande) moeders & kids van 0-4 jaar