Datum: 25-02-2020 - 16:49
31
dec
'16

'Team ExcelAir' met Richard en René rijden Scan Covery Trial 2017 voor War Child.

'Team ExcelAir' met Noordwijkerhouter Richard Duivenvoorden en zijn neef Rene Duijndam uit Erichem, rijden binnenkort voor de eerste keer de 'Scan Covery Trial'. Dit is een 10 daagse auto(toertocht)avontuur kris kras door het prachtige Scandinavië. Deze 7e editie...

gaat op vrijdag 6 januari 2017 van start en de finish is op zondag 15 januari Het zal wederom een fantastische toertocht kris kras door het wonderschone Scandinavië worden. Ruim 7000 kilometer en dat onder zware omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel -40° graden Celsius.

De route is net als voorgaande jaren super geheim maar zal ongetwijfeld een betoverende indruk bij de 110 deelnemers achterlaten. Net als tijdens de 2015 en 2016 editie heeft de organisatie ook in 2017 een extra speciale bestemming namelijk, de mooiste eilanden ter wereld … DE LOFOTEN!

De Scan Covery Trial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt Scan Covery Trial ook gebruik van een Roadbook met unieke klassementsproeven.

'Team ExcelAir'
Richard Duivenvoorden (Noordwijkerhout) en René Duijndam (Erichem) vormen voor de eerste keer het 'Team ExcelAir', maar hebben samen al meerdere keren dagtochten gereden in Brabant, België en Frankrijk. Ze gaan deze uitdagende zware proef met een Mercedes G400 rijden en wel voor een goed doel en dat is 'War Child'.

Het kiezen van een goed doel was best lastig voor de heren maar in de huidige wereld met meer vluchtelingen en plekken waar oorlogsgeweld voorkomt dan ooit, was War Child toch het doel wat steeds naar voren kwam.

Natuurlijk kunnen mensen Richard en René en het goede doel nog steeds steunen, maar niet meer met stickers van hun bedrijf omdat er geen plek meer over is op de auto. Voor meer informatie zie de Facebook-pagina van 'Team ExcelAir', klik hier.

De sponsoren van het team hebben het geld al overgemaakt en als de reis voltooid is zal dit geld overgemaakt worden aan War Child.

De sponsoren zijn: R. van der Slot Techniek en Constructie, Flexible Human Services, Trend Administratiekantoor, Limeta Vlaggenmasten, Kooter, Van Boom & Slettenhaar, Bloembollenbedrijf HC Damen, Heemskerk Slootweg, Multiflora, Flowerboost, Bandenservice Zuid-West, Blankenstein Timmerwerk, Bungalowpark Tulp & Zee, Brouwer Tours, Agrofleur Select, Technische Groothandel Kruyt, ExcelTech, GBSO, Autolease Midden Nederland, VentiNet Ventilatoren, YourICT, Bloembollenkwekerij H.H.Duivenvoorden, Schouten Accountants.

Via de website, Facebook en App van 'Scan Covery Trial2017' kunt u alles van de rit volgen, klik hier voor meer informatie.

Foto's PR.