30
dec
'16

Nel Hogervorst geeft workshop 'Meer oog voor details'.

Op 11 januari geeft Nel Hogervorst - van Kampen van 10.30 tot 12.00 uur de workshop “Meer oog voor details”. Hierin ga je wat langer kijken naar de schilderijen van de tentoonstelling ‘Stilte van de Winter’. Nadat je hebt rondgekeken, kies je een kunstwerk uit...

en ga je daarmee in contact om je als het ware te verbinden. Nel Hogervorst: “Door wat je ervaart te gaan tekenen, te kleuren of er een van collage te maken kan je zomaar ontdekken dat het gekozen schilderij meer te vertellen heeft dan dat je eerst dacht. Er kan een uniek eigen werk ontstaan, wat er niet zou zijn als het andere kunstwerk er niet was”.

Je kunt zelf verf, kleurpotloden of andere materialen meenemen, maar er is ook van alles aanwezig om een schilderij te maken. Inschrijven kan via www.palliam.nl en de workshop wordt gehouden op de Nieuwe Zeeweg 75 in Noordwijk. De kosten hiervoor bedragen € 5,- (of minder of meer).

Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer). Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

 

Tekst en foto (Nel Hogervorst) Palliam.