Datum: 03-12-2021 - 05:26
27
dec
'16

'Hofleverancier' E.J. Hogervorst & Zonen viert 150-jarig bestaan met reünie en open dag.

Op vrijdagmiddag 16 december ontving het bedrijf E.J. Hogervorst & Zonen, gevestigd aan het Westeinde 14a, uit handen van de Commissaris van de Koning de heer Jaap Smit en van burgemeester Goedhart het officiële en eervolle predicaat 'Hofleverancier'...

Het bedrijf E.J. Hogervorst & Zn, van de huidige directie Arjan en Klaas Hogervorst, bestaat in 2016 maar liefst 150 jaar. Ter ere hiervan verleende Zijne Majesteit de Koning toestemming aan het bedrijf om het voeren van het koninklijk wapen met de toevoeging "Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier".

Reünie 150 jaar E.J. Hogervorst & Zonen. ()
In de afgelopen 150 jaar is er altijd personeel op het bedrijf aanwezig geweest. Honderden mensen hebben hier hun geld verdiend voor hun levensonderhoud. Daarnaast zijn er vele, vele seizoenswerkers geweest. Ook voor personeel van J.F.M. Hogervorst en Aannemersbedrijf Bert Hogervorst B.V.

Ben je één van hen en wil je graag nog eens zien of de pelschuur, schuurkas of de lift er nog zijn? Wil je herinneringen ophalen met oud-collega’s onder het genot van een hapje en een drankje?

Geef je dan zo snel mogelijk op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar uiterlijk voor 15 januari 2017. Graag tot dan en zeg het voort. De reünie vindt plaats op zondag 29 januari 2017 van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Open dag zaterdag 28 januari, zie poster voor meer info.

Posters uitnodiging reünie en open dag. (klik op de foto voor een vergroting)