Datum: 12-08-2022 - 18:08
26
dec
'16

Koffie+ ochtenden in 2017 in de bibliotheek van Noordwijkerhout.

Vanaf januari 2017 zullen de koffie+ ochtenden in de bibliotheek uitgebreid worden naar twee bijeenkomsten per maand. Op de eerste en derde donderdagochtend is iedereen welkom om aan de sluiten. De ochtend start om 10:00 uur met een kop koffie of thee...

Donderdagochtend 5 januari gaan we starten met een winterse vertelling. Kom luisteren naar een fijn winterverhaal. Wie heeft goede herinneringen aan een bepaald verhaal? Of weet een mooi gedicht? Daarna gaan we met elkaar creatief aan de slag met het inkleuren van een winterse mandala. Heerlijk ontspannen aan het nieuwe jaar beginnen.

Donderdag 19 januari verwelkomen we Peter van den Burg, schrijver van o.a. het boek “Onthou je dag” over de jacht in Noordwijkerhout” en “Langs erf, vaart en duin”. Bekende titels in Noordwijkerhout. Kom naar de bibliotheek en geniet van de foto’s die Peter van den Burg zal laten zien. En natuurlijk is er ruim de gelegenheid tot het stellen van vragen.

De ochtenden zijn bedoeld om elkaar te ontmoeten gekoppeld aan een thema, workshop of andere activiteit. Het programma voor januari is bekend en voor de rest van het jaar zal een divers programma samengesteld worden. Het kan zijn dat bijvoorbeeld de boswachter of de wijkagent komt vertellen, of we gaan zelf aan de slag met een creatieve activiteit.

De bibliotheek staat open voor ideeën en zal dan ook de gemeente en andere organisaties in Noordwijkerhout gaan betrekken bij de invulling van de Koffie+ ochtenden. Voorop staat dat we met elkaar een fijne ochtend hebben. Er zijn geen kosten verbonden aan de Koffie+ ochtenden.

Datum: donderdag 5 en 19 januari
Tijd: 10:00 tot 11:30 uur
Plaats: de Bibliotheek Bollenstreek, Herenweg 2, 2211 CC Noordwijkerhout
Toegang: gratis.

Foto's PR (koffieochtend met thema koninklijk huis)