Datum: 26-11-2022 - 20:03
24
dec
'16

Noordwijkerhout en Noordwijk nodigen iedereen uit om mee te denken over intensievere samenwerking.

2017 start met het uitvoeren van het onderzoek naar een intensievere samenwerking tussen de gemeenten Noordwijkerhout en Noordwijk. De gemeenteraden van beide gemeenten hebben hier opdracht voor gegeven. Onderzoeksbureau Twynstra Gudde voert dit onderzoek...

de komende maanden uit. Beide gemeenten nodigen hun inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit om mee te denken en mee te verkennen. In januari worden daarom dialoogsessies georganiseerd. Via onder andere advertenties in de media wordt men hiervoor uitgenodigd.  

Eigen kracht
De eerste dialoogsessie is voor inwoners en gaat over de eigen kracht van onze gemeente. Waar is de gemeente Noordwijkerhout goed in? Wat onderscheidt ons? Wat is de kracht van De Zilk? Een eerste, noodzakelijke verkenning. Want alleen vanuit eigen kracht kunnen we een nuttige samenwerking aangaan.

Samen met de buren?
De dialoogsessies die daarop volgt gaat over de kansen en bedreigingen die een samenwerking biedt. Deze bijeenkomst wordt samen met de buren georganiseerd en hier kunnen inwoners van Noordwijkerhout en Noordwijk met elkaar in gesprek.

Ondernemers en maatschappelijke organisaties.
Ondernemers en maatschappelijke organisaties gaan in één dialoogsessie met elkaar in gesprek over zowel de eigen kracht van de gemeente als de kansen en bedreigingen van een intensievere samenwerking.  

Reserveer vast in uw agenda!
De dialoogsessies voor inwoners vinden plaats op:
Woensdag 18 januari, over eigen kracht gemeente, 20.00 uur in Sportcentrum De Schelft.
Dinsdag 24 januari, over samenwerking, 20.00 uur in Congrescentrum Leeuwenhorst.

De dialoogsessie voor ondernemers en maatschappelijke organisaties vindt plaats op:
Maandag 23 januari, over eigen kracht en over samenwerking, 20.00 uur in Congrescentrum Leeuwenhorst.

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..