Datum: 26-10-2021 - 22:39
24
dec
'16

NOV: nieuwe website, nieuw logo, nieuwe Noffiezegels.

Onlangs is door het bestuur van de Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging (NOV) een nieuw logo gepresenteerd, welke via de nieuwe website al gestalte heeft gekregen. Ook de Noffiezegels en boekjes zijn met dit logo aangepast naar dit nieuwe uiterlijk. De Noffiezegel werd in...

de nog guldentijd gepresenteerd met blauwe zegels. Daarna blauwe eurozegels en al een aantal jaar de paars-groene zegel. De paars-groene zegels en boekjes kunt u blijven plakken en gebruiken. De Noffiecommissie heeft inmiddels een eigen facebookpagina, heel-noordwijkerhout-plakt. Kijk daar ook voor maandelijkse acties van de winkeliers die Noffies weggeven.

Let op:
U krijgt nog dubbele Noffies tot kerst, doe uw kerstinkopen dus in uw eigen dorp! Ook de eindejaarsactie loopt nog tot kerst: plak 50 zegels op de speciale decemberspaarkaart of doe er 50 in een enveloppe met uw gegevens erop, lever die in bij Vink Multimedia of Boekhandel Wagenaar & van Halem en maak kans op prachtige prijzen!

Uit alle ingeleverde kaarten worden 36 winnaars getrokken, die op 9 januari worden uitgenodigd voor een loterij. Iedereen gaat met een waardebon van minimaal 25 euro naar huis en dingt ook nog mee naar de volgende prijzen: een e-bike, spelcomputer, sieradenbon, dinerbon en een reischeque.

Ontwerp NOV logo en website vervaardigd door Pixit Ontwerpstudio.

Tekst en foto NOV.