Datum: 19-05-2022 - 04:24
23
dec
'16

Ook in Noordwijkerhout jong en oud in actie voor 'Heel Holland Lakt' van Tijn. (update opbrengst)

Bekend en onbekend Nederland lakt massaal zijn nagels en doneert geld voor het goede doel. De inzamelingsactie van de ongeneeslijke zieke Tijn voor 3FM Serious Request heeft al meer dan een miljoen euro opgeleverd. De jongen wilde 100 euro ophalen, maar de teller bleef...

afgelopen dagen maar oplopen. Het Brabantse jongetje, dat lijdt aan hersenstamkanker en niet meer kan genezen, ging afgelopen woensdagochtend met zijn vader langs bij het Glazen Huis in Breda om te vertellen over zijn Lak Aan-actie. In minder dan 24 uur stond de teller al op ruim 400.000 euro.

Ook in Noordwijkerhout is men massaal aan het nagels lakken geslagen voor Tijn. Vrijdagochtend kwamen Yasin en Jeffrey met gelakte nagels op de eigen St. Victorschool. Na afloop van de bekendmaking van de opbrengst voor KIKA, riepen zij de leraren en alle kinderen op om hun nagels te gaan lakken en de opbrengst daarvan net als Tijn te doneren aan 3FM Serious Request.

Maar de actie moet volgens de jongens nog wel verder verspreid gaan worden en daarom riepen Jeffrey en Yasin op om 'Heel Holland Lakt' thuis of waar dan ook te gaan promoten.

Ook in Munnekeweij ging men spontaan vrijdagochtend aan het nagellakken, in de Tuinkamer werd menige vrouw maar ook man voorzien van gekleurde nagels. Prinses Dianthus van Munnekeweij ging er als een echte prinses helemaal voor zitten en ook zij doneerde daarna voor de actie van Tijn en 3FM Serious Request.

Update opbrengst Munnekeweij:

Na 16.00 uur kon in Munnekeweij de balans worden opgemaakt en werd het mooie ingezamelde bedrag van € 292,- geteld voor 3FM Serious Request, met dank aan alle deelnemers/gulle gevers en natuurlijk aan Tijn voor het geweldige idee.

Foto 1 PR en foto's logo BON