Datum: 26-09-2023 - 18:17
22
dec
'16

Stem nog tot 31 december op Landgoed Tespelduyn als beste vergaderlocatie en maak kans op een dinercheque.

Onlangs is Landgoed & Golfbaan Tespelduyn opnieuw in de prijzen gevallen. Het landgoed is door het vaktijdschrift Meetings uitgeroepen tot 'Beste Vergaderlocatie van het Jaar 2016' in de regio West-Nederland. ‘De nominatie voelde voor ons reeds als het winnen van...

een prijs en een prachtige beloning voor ons team. In de regio West-Nederland zijn er gedegen andere genomineerden zoals het Conservatorium Hotel uit Amsterdam en het Haagse Mauritshuis. Als je in zo’n deelnemersveld winnaar wordt is dat een fantastische prijs voor ons, waar wij erg trots op zijn’, aldus directeur Peter Duivenvoorde.

‘We merken dat er steeds meer belangstelling is voor Tespelduyn als vergaderlocatie. We mogen regelmatig nieuwe bedrijven begroeten en de opdrachtgevers die hier vergaderen of presentaties houden komen eigenlijk altijd terug, simpelweg omdat ze tevreden.

Onze ruimtes zijn warmer en huiselijker dan bij standaard vergaderlocaties en de gasten waarderen de ambiance. Onze persoonlijke aanpak en de sfeer in combinatie met een goede culinaire verzorging is iets wat de gasten echt waarderen’. Met het winnen van deze regionale award is de kous echter nog niet af.

‘Middels het winnen van de regiofinale hebben wij ons geplaatst voor de landelijke finale. Let op: er kan nog gestemd worden tot 31 december via www.bestevergaderlocatievanhetjaar.nl. Wij waarderen elke stem die uitgebracht wordt en verloten onder de stemmers een mooie dinercheque’, aldus Duivenvoorde.

De landelijke winnaar zal op 23 januari 2017 bekend worden gemaakt.

Tekst en foto's Landgoed & Golfbaan Tespelduyn. Meer info: www.tespelduyn.nl