20
dec
'16

Scouting Bosgeest gourmet er lustig op los! (foto's)

Op zaterdag 17 december heeft de laatste opkomst van 2016 plaatsgevonden bij Scouting Bosgeest. Uiteraard stond deze bijeenkomst in het teken van kerstmis! Op vrijdagavond 16 december begon het feestweekend al voor een aantal scouts. Zij hebben het vuur goed brandende...

gehouden tijdens de Lichtjesavond in het centrum van Noordwijkerhout. Bij het vuur konden de bezoekers zich opwarmen en marshmallows roosteren. Het hele clubhuis aan de Van der Weijdenlaan was een dag later in kerstsfeer versierd met kerstbomen, zelfgemaakte kerststukjes en kerstdecoratie.

De kinderen waren gekleed in hun mooiste kerstkleding en van jong tot oud werd er genoten van het eten. Het rook heerlijk naar de zelfgemaakte hapjes en veel kinderen waren druk in de weer met de gourmetpannetjes. Vooral de pannenkoekjes waren favoriet.

Het eten smaakte dit jaar extra lekker door de donatie van vier gourmetstellen van de familie Baas! Na de kerstvakantie start de Bosgeest weer met opkomsten. Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje op de website: www.bosgeest.nl en meldt je aan voor een bezoek.

Tekst en foto's Scouting Bosgeest.