Datum: 30-09-2023 - 05:04
19
dec
'16

A Break 4 Kids maakt 80 kerstpakketten voor kinderen in opvanghuizen.

A Break 4 Kids heeft dit jaar tachtig kerstpakketten gemaakt voor de kinderen die in opvanghuizen in de regio Haaglanden wonen. Het gaat om kinderen in de leeftijd van 12-18 jaar. Er zullen twee gezellige Kerstavonden worden gehouden waar de kinderen samen komen om...

gezellig met elkaar te gaan dineren. De eerste avond is voor de specifieke meiden opvanghuizen en de tweede is gereserveerd voor de gemengde huizen.

Er zal naast een heerlijk diner natuurlijk ook cadeautjes zijn. Dit jaar krijgen de meisjes naast een ‘basis kersttas’ met de benodigde toiletartikelen ook een make-up en een sieraden setje. De jongens krijgen bij hun ‘basis toilettas’ een heus jongenspakketje.

Het ziet er allemaal dubbel feestelijk uit dit jaar, omdat een lieve vrouw, genaamd Esther vanuit haar kerk de Pijler te Lelystad A Break 4 Kids ruim 80 kerstdozen had geschonken. Tja, en dat ziet er zo feestelijk uit! Verder krijgen alle kinderen nog een zakje marsepein en chocolaatjes bij dit alles.

Het was een immense klus om dit alles weer mooi ingepakt te krijgen, maar afgelopen zaterdag 10 december kwamen vele vrijwilligers van A Break 4 Kids weer samen om dit klusje te klaren. Het is niet alleen hard werken, maar ook heel gezellig elkaar ontmoeten. Een lieve vrouw maakt heerlijke eigen gebakken taart en natuurlijk ontbreekt de kerststol ook niet!

We zijn allemaal weer heel trots en blij dat het allemaal gelukt is en we zien uit om de kinderen straks allemaal weer heerlijk te verwennen. En vooral hen ook te laten weten dat er vele lieve mensen zijn die deze kinderen op deze manier een welgemeend schouderklopje willen geven. Want thuis Kerst vieren zit er voor vele kinderen niet in en dat het niet prettig voelt kan A Break 4 Kids zich heel goed voorstellen.

Meer informatie vindt u op www.abreak4kids.nl.

 

Tekst en foto's A Break 4 Kids.