Datum: 27-01-2020 - 20:33
25
dec
'16

'Labyrint langs de vloedlijn' loop 2017 tegemoet met Nel Hogervorst.

Op zaterdagochtend 31 december kan iedereen, samen met Nel Hogervorst, het jaar positief afsluiten door langs de vloedlijn een labyrint te gaan lopen. Het labyrint is een oeroud symbool voor de zoektocht naar bezinning en bezieling. Er wordt een getekend pad langs de vloedlijn...

gelopen. Deze wandeling helpt om los te laten wat weg kan: verdriet, boosheid of schuldgevoel. Door die gevoelens te ervaren krijgen ze een plek en ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen.

De start op zaterdag 31 december is om 10.00 uur met een kop koffie of thee bij restaurant De Duinrand, Duindamseweg 17 in Noordwijk. Daarna ga je lopend of fietsend naar het strand (1 km) voor het labyrint.

 

Inschrijven kan via www.palliam.nl. Deelnemen kost € 5,- (of minder of meer). Voor meer informatie over deze -en andere- bijeenkomsten: Tiny van Westerop, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 071-3612590. Zie voor het volledige programma: www.palliam.nl.

Tekst en foto (Nel Hogervorst) Palliam.