Datum: 01-10-2020 - 09:57
19
dec
'16

Geslaagde inzameling Voedselbank met dank aan de lokale bevolking.

Afgelopen zaterdag heeft de ‘Voedselbank Noordwijkerhout’ weer in een zeer geslaagde inzameling gehouden bij de supermarkten van ons dorp. De schappen in het verdeelcentrum aan de dr. Poelslaan waren weer zo goed als leeg. Het gemis van veel producten, zoals vlees- en...

vis in blik ontbijtkoek, frisdranken, soepen en sauzen werd voelbaar. De aanwezige kratten worden weer in gereedheid gebracht, een wensenlijstje wordt opgesteld en de vrijwilligers worden benaderd. Afgelopen zaterdag was het zover! De respons op de inzameling was weer heel bijzonder en dat typeert onze ‘lokalen’.

We mochten 140 ruim gevulde kratten in ontvangst nemen. Daarnaast ontving de voedselbank nog een substantieel bedrag voor de aanschaf van ‘vers-producten’. Wij danken ook autobedrijf Kleverlaan B.V. voor het gratis beschikbaar stellen van een bestelbus.

Vrijwilliger en chauffeur van de voedselbank Noordwijkerhout Mark van der Voort reed met deze beschikbaar gestelde bus weer af en aan! Op ons verdeel waren Frans en Thea Zwetsloot weer aanwezig om alles weer keurig een plekje te geven in de schappen. De Voedselbank Noordwijkerhout dankt een ieder voor dit ruime gebaar.

De Supermarkten worden bedankt voor het weer beschikbaar stellen van de noodzakelijke ruimte. Uiteraard worden de vrijwilligers weer bedankt voor hun belangeloze inzet! De gezinnen die sterk afhankelijk zijn van de Voedselbank zijn weer voor het komende half jaar weer fantastisch ‘gered’.

In de komende Nieuwsbrief van de Voedselbank wordt uitgebreid stilgestaan bij deze inzameling.

 

Tekst en foto's Voedselbank Noordwijkerhout.