Datum: 03-06-2023 - 02:43
18
dec
'16

Vrienden van Munnekeweij overhandigen kerststukken aan bewoners.

'Samen vieren we Kerst' luidt de slogan die een grootgrutter deze dagen gebruikt om duidelijk te maken dat niemand deze dagen vergeten mag worden. Kerstmis  is een feest van samenzijn. Maar juist  in deze periode voelen veel ouderen zich eenzaam en soms zelfs vergeten....

Om die reden heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Munnekeweij besloten ook dit jaar weer te zorgen voor kerststukken voor de bewoners van Munnekeweij. Zij wil daarmee iets extra’s te doen voor de cliënten van het Zorgcentrum.

Namens het bestuur van de Vrienden overhandigden Piet Broekhof en Ineke Duivenvoorden  op vrijdagmorgen 16 december het eerste kerststuk aan het echtpaar van der Togt. Daarna zijn aan alle cliënten de prachtige kerststukken aangeboden.

Dit gebaar van Vriendschap stelden de bewoners zeer op prijs.  Onder het genot van een kopje koffie hebben Piet Broekhof en Cees van der Togt  gelijk nog wat herinneringen opgehaald aan hun gezamenlijke VVSB tijd.

De Vrienden van Munnekeweij willen met deze Kerstactie positieve aandacht aan de bewoners besteden en daarmee laten weten dat er aan hen wordt gedacht, ook en juist in deze donkere dagen.

Ook voor 2017 heeft de Stichting Vrienden van Munnekeweij verschillende activiteiten op stapel staan om het leven en wonen in Munnekeweij nog aangenamer te maken. Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tekst en foto Vrienden van Munnekeweij.