Datum: 05-07-2022 - 02:25
18
dec
'16

Politie houdt schennispleger aan in De Zilk. (update politiebericht)

Naar aanleiding van een groot aantal aangiftes van schennis, gepleegd onder andere op 9 december 2016 op de Zilkerduinweg te De Zilk gemeente Noordwijkerhout, waarbij scholieren werden lastig gevallen. Is door de politie team Bollenstreek Noord de afgelopen week...

een onderzoek ingesteld.

Door de politie werden diverse postacties, waarbij nauw de samenwerking met de betreffende scholieren werd gezocht, rondom genoemde locatie gehouden. Op vrijdagochtend 16 december 2016 hadden deze acties resultaat en kon op genoemde locatie een 36 jarige man uit Heemstede staande gehouden worden.

Na politieverhoor bekende deze persoon de eerder genoemde schennisplegingen. Ook vertelde de man in zijn verhoor, dat hij sinds begin dit jaar zich op andere plaatsen in de directe omgeving schuldig had gemaakt aan soortgelijke zaken.

Hierdoor konden tot op heden een negental aangiftes door de politie worden opgelost. Inmiddels zijn de betreffende aangevers/getuigen in genoemde zaken door de politie op de hoogte gesteld van het behaalde resultaat.”