08
jun
'12

Ondernemers van de SON, ONNO en NOV doen mee aan BizzGolf 2012.

De leden van de SON, ONNO en de Noordwijkerhoutse Ondernemers Vereniging hadden op 7 juni hun voorronde van BizzGolf 2012, dé grootste competitie voor ondernemers in golfend Nederland. Op Golf Centrum Noordwijk bleek Bart Bon uiteindelijk de beste met een prachtige...

score van 22 punten over 9 holes en hij zal dan ook het team van de SON, ONNO, NOV in de finale gaan leiden.

Onder het genot van een heerlijke voorjaarstemperatuur waren op donderdag 7 juni de SON, ONNO en de NOV aan slag. Op de golfbaan namen de ondernemers het tegen elkaar op om uit te maken welke vier spelers namens de ondernemersvereniging het team zullen vormen dat zal gaan strijden tijdens de regionale finale van BizzGolf Noordwijk op donderdag 20 september. Kees Warmerdam (Spoebedrijf Warmerdam) en Nico Warmerdam (Warmerdam Techniek en Handel) behaalden de derde en vierde plaats. Vorig jaar was Kees Warmerdam nog de absolute winnaar van de voorronde. Dat hij zijn handicap van 18 meer dan waard is bevestigde hij ook dit jaar weer. De tweede plaats werd behaald door Pieter Vink (Pieter Vink Training & Communicatie) met 21 punten. De eerste prijs ging uiteindelijk naar Bart Bon (Optimal Vert) met 22 punten. Hij zal voor de regionale finale een lagere handicap van de wedstrijdleiding krijgen want hij kan duidelijk beter dan handicap 30 spelen! Hij ontving uit handen van de organisatie van BizzGolf een bos bloemen en een heerlijke fles wijn.

Op hole 1 was een extra spelelement in het spel gebracht. Er werd een Neary uitgezet, waarbij BMW Van Poelgeest een speciale prijs voor in petto had. Diegene die het dichtstbij slaat wint een weekend rijden in een nieuwe BMW 1 serie cabrio. Marc Beuk wist de bal op een kleine 1,5 meter neer te leggen vanaf een afstand van 84 meter. Helaas deed Marc Beuk buiten mededinging mee dus werd besloten om de winnaar te loten. Jordy Zeestraten van BMW van Poelgeest was speciaal aanwezig om de prijs uit te reiken aan de winnaar. Als gelukkige winnaar van het weekend rijden in de BMW cabrio kwam Piet van de Burg (Finaflor) uit de verloting. Zeer verrast nam hij zijn mooie prijs in ontvangst.

Niet alleen de vier deelnemers die zich plaatsten voor de regionale finale ontvingen prijzen. Ook Ruud Warmerdam (Warmerdam Spoelbedrijf) verdiende er één. Hij deed mee aan de clinic die werd gegeven door golfprofessional Floris Vos en won met een mooie score van 20 punten. Uit de handen van Marcel Menger, eigenaar Golf Centrum Noordwijk ontving hij een Driving Range voucher.

Na afloop werd door de deelnemers van de SON, ONNO en de NOV nog druk nagepraat tijdens de borrel en het diner. Na het diner stond de groep op en kregen ze weer golfkriebels en dus werd er gezamenlijk met veel plezier een Neary wedstrijdje gespeeld op de eerste hole onder het genot van nog een biertje.

De winnaarsfoto is van BizzGolf.